Избор на категория
Вашата количка

NEW SERPOL BASIC ГЕЛ СРЕЩУ ДЪРВОЯДИ 400 мл

NEW SERPOL BASIC ГЕЛ СРЕЩУ ДЪРВОЯДИ 400 мл

NEW SERPOL BASIC

25.00 лв.
Експресна доставка за цялата страна ▪ Доставка на следващия работен ден при поръчка до 17:00 ч. ▪ Всяка пратка пътува с опция преглед и тест

NEW SERPOL BASIC е нов продукт, предназначен за борба с  дървояди, термити и твърдокрили насекоми, които увреждат дървесните структури и изделия. Гелът е проектиран да прониква дълбоко в дървесината, като по този начин достига до местата, където вредителите обитават и се размножават. Това осигурява ефективна защита не само на повърхността, но и вътре в самата дървесина.

Продуктът е идеален за третиране на дървесина, която се намира на закрито и не е изложена на пряко атмосферно влияние или намокряне, като например мебели и дървени конструкции в сгради. След третиране с препарата си осигурявате трайна защита срещу вредителите.

Употребата на този продукт е удобна и лесна, тъй като гелът е готов за незабавна употреба без нужда от допълнително разреждане или смесване.

Може да се приложи по няколко начина:

Чрез намазване с Валяк или Четка

Чрез инжектиране в Дървесината

С пръскачка(без да разрежда продукта)

NEW SERPOL BASIC е с бял цвят, но е специално разработен така, че да не оцветява дървесината след попиване. Това позволява продуктът да се използва върху различни видове дървесина, без да променя техния естествен вид.

Продуктът трябва да се прилага само върху дървесина, която не е предварително обработена с лак, боя или други покрития, които могат да блокират попиването на гела. 

Една опаковка от 400 мл е за 2 кв.м. дървесина

Всички поръчки се обработват в работно време, както следва:

Понеделник - Петък: 09.00ч - 17.00ч с доставка на следващ ден!

Поръчки подадени след 17:00ч се обработват на следващия ден!

Поръчки подадени в интервала: Петък след 17:00ч - Понеделник до 09:00ч се обработват в Понеделник и се изпълняват във Вторник.

Поръчки подадени по време на официални празници се обработват и изпълняват спрямо работното време на "Еконт" и работното време на "Агроаптека Младост"

Използвани термини

Потребител: Лице, което избира продуктите от МАГАЗИНА, попълва данните и инициира поръчката, като извършва това от свое име или от името на юридическо лице, от което е упълномощен.

Получател: Физическо или юридическо лице, което може да е различно от потребителя и което получава поръчаните продукти на адрес, указан от заявителя.

За да направи поръчка, потребителят трябва да попълни необходимите данни на указаните места.

Доставката за България се извършва от 1 до 5 работни дни от куриерска фирма "Еконт" и цените са както следва:

  • До всички населени места в България доставките се извършват с куриерска фирма "Еконт" по ценовата им листа, като се ползват 30% отстъпка. Цената се изчислява автоматично при поръчка.
  • Поръчки извън България не изпълняваме!

Начини на плащане и възстановяване на суми

Плащане в брой при доставка - наложен платеж

При доставка на стоката плащате дължимата сума на куриера. 

Лош Добър