Избор на категория
Вашата количка

КОРАГЕН 20 СК

КОРАГЕН 20 СК

КОРАГЕН 20 СК

4.80 лв.

  Възможни варианти

  Експресна доставка за цялата страна ▪ Доставка на следващия работен ден при поръчка до 17:00 ч. ▪ Всяка пратка пътува с опция преглед и тест

  Кораген 20 СК е инсектицид с принципно нов начин на действие от групата на антраниламидите с предимно стомашно, но и контактно действие, изразен ово-ларвициден ефект, като при някои видове действа и на възрастните.

  Кораген 20 СК е инсектицид с принципно нов начин на действие от групата на антраниламидите с предимно стомашно, но и контактно действие, изразен ово-ларвициден ефект, като при някои видове действа и на възрастните. След третиране с Кораген 20 СК ларвите спират да се хранят почти веднага, но загиват след 24-60 часа. Може да върнат част от поетата храна и така да останат залепени за листа, без да нанасят никакви щети. Кораген 20 СК се придвижва трансламинарно в растението и има удължено последействие, като запазва високата си активност 14-21 дни след третирането.
  Приложение при царевица: Високата плътност на Царевичен стъблопробивач може значително да намали добива и да доведе до икономически загуби. Третира се 5-7 дни след засичане на пика на летежа и при достигане на ИПВ (10 броя яйчни групички на 100 растения при царевица за зърно и 3 броя на 100 растения при царевица за семепроизводство). Засичане на пика на летежа може да бъде извършен чрез поставяне на феромонови уловки, последвано от обследване за яйчни купчинки. Провеждат се максимум две последователни третирания на сезон.
  Доза: 10-15 мл/дка
  Приложение при картофи: За най-добра защита Кораген 20 СК се прилага в начало на излюпването, при наличие на ларви от първа възраст или при установяване на първи повреди. Използване на Кораген 20 СК в доза 6 мл/дка осигурява дълготраен контрол (21 дни), дори и при много силно нападение от колорадски бръмбар.
  Доза за колорадски бръмбар: 6мл/дка
  Доза за картофен молец: 15 мл/дка
  Приложение при овощни (семкови и костилкови): За най-добра защита на плодовете Кораген 20 СК се прилага преди начало на излюпване на яйцата срещу първо и второ поколение. За да се постигне добър контрол на едно поколение от ябълков плодов червей са необходими две или повече третирания с подходящи инсектициди. Кораген 20 СК трябва да се прилага в програма с други инсектицид с
  различен от неговия начин на действие, като третиранията с него не трябва да надхвърлят повече от 2 през вегетацията.
  Доза: 18 мл/дка
  Приложение при лозя: За оптимален контрол Кораген 20 СК се прилага по време на яйцеснасянето и до начало на излюпване на първите ларви и първи вгризвания. Максимален брой третирания през вегетацията: 1 третиране при винени сортове и до 2 третирания при десертни сортове. Интервал на приложение: 14 дни.
  Доза: 15 мл/дка

  Съдържание

  Активно вещество: 200 г/л ринаксипир (хлорантранилипрол)

  Приложение

  Всички поръчки се обработват в работно време, както следва:

  Понеделник - Петък: 09.00ч - 17.00ч с доставка на следващ ден!

  Поръчки подадени след 17:00ч се обработват на следващия ден!

  Поръчки подадени в интервала: Петък след 17:00ч - Понеделник до 09:00ч се обработват в Понеделник и се изпълняват във Вторник.

  Поръчки подадени по време на официални празници се обработват и изпълняват спрямо работното време на "Еконт" и работното време на "Агроаптека Младост"

  Използвани термини

  Потребител: Лице, което избира продуктите от МАГАЗИНА, попълва данните и инициира поръчката, като извършва това от свое име или от името на юридическо лице, от което е упълномощен.

  Получател: Физическо или юридическо лице, което може да е различно от потребителя и което получава поръчаните продукти на адрес, указан от заявителя.

  За да направи поръчка, потребителят трябва да попълни необходимите данни на указаните места.

  Доставката за България се извършва от 1 до 5 работни дни от куриерска фирма "Еконт" и цените са както следва:

  • До всички населени места в България доставките се извършват с куриерска фирма "Еконт" по ценовата им листа, като се ползват 30% отстъпка. Цената се изчислява автоматично при поръчка.
  • Поръчки извън България не изпълняваме!

  Начини на плащане и възстановяване на суми

  Плащане в брой при доставка - наложен платеж

  При доставка на стоката плащате дължимата сума на куриера. 

  Лош Добър

  Приложение на продукта

  Alexander 17 Jul 0
  Заради хладното и дъждовно лято доматите, както и другите зеленчуци страдат от множество болести.
  Alexander 01 Jun 0
  През месец Април се извършват 2-3 третирания на овощните дръвчета с комбинация от фунгицид (срещу болестите) и инсектицид(срещу насекоми).
  Alexander 01 Jan 0
  Схемата е разработена така, че да е максимално опростена и лесна за разбиране дори от любители на овошките.
  Alexander 01 Jun 0
  Края на месец юни е подходящ за наторяване на плодните дръвчета с Амониева селитра.
  Alexander 19 Jul 0
  Отделям специално внимание на чемшира, заради чемширения молец ( Cydalima perspectalis).