Избор на категория
Вашата количка

ИМИДАСЕКТ ГЕЛ ПРОТИВ ХЛЕБАРКИ

ИМИДАСЕКТ ГЕЛ ПРОТИВ ХЛЕБАРКИ

ИМИДАСЕКТ ГЕЛ ПРОТИВ ХЛЕБАРКИ

13.00 лв.
  Експресна доставка за цялата страна ▪ Доставка на следващия работен ден при поръчка до 17:00 ч. ▪ Всяка пратка пътува с опция преглед и тест

  ИМИДАСЕКТ е готова за употреба инсектицидна примамка за борба с хлебарки.

  Начин на действие: Активното вещество имидаклоприд действа чрез свързване към невроните на насекомите. Това свързване води до смущения в предаването на нервните импулси, което е летално за целевите насекоми. Те разпространяват гела чрез движението си и заразяват останалите хлебарки, което води до отравяне чрез контакт и поглъщане. При нормални условия, капките гел остават активни и с добри качества поне за два месеца. 

  ИМИДАСЕКТ е подходящ за употреба в къщи, апартаменти, кухни, обществени сгради, общински центрове, хотели, търговски помещения, ресторанти, детски градини и други. 

  Преди третиране отстранете всички естествени източници на храна за хлебарките. от района на нападение, за да се стимулира поглъщането на гела. Нанесете гела в нападнатите зони, пътищата на движение на насекомите, както и между хранителни източници, топли и влажни закътани зони(ъгли, пукнатини, въздуховоди, зад цокли, по тръби и др). По време на проверките, проверете третираната област и ако е необходимо, подменете гела на местата, където хлебарките оставят секрети и изпражнения за да привличат другите. Изсъхналия гел трябва да се подмени, за да се запазят вкусовите качества на продукта.

  За да се предпазят птици, домашни животни и бозайници отстранявайте ежедневно умъртвените хлебарки. 

  Продуктът се прилага върху ограничени повърхности, които не се чистят регулярно, например под и зад хладилник, под мивка и евентуални намерени гнезда.

  Пълни инструкции и правила можете да прочетете на опаковката.

  Една опаковка е 5 грама и е достатъчна за третиране на около 15 кв.м.

  Активно вещество: Имидаклоприд

  Всички поръчки се обработват в работно време, както следва:

  Понеделник - Петък: 09.00ч - 17.00ч с доставка на следващ ден!

  Поръчки подадени след 17:00ч се обработват на следващия ден!

  Поръчки подадени в интервала: Петък след 17:00ч - Понеделник до 09:00ч се обработват в Понеделник и се изпълняват във Вторник.

  Поръчки подадени по време на официални празници се обработват и изпълняват спрямо работното време на "Еконт" и работното време на "Агроаптека Младост"

  Използвани термини

  Потребител: Лице, което избира продуктите от МАГАЗИНА, попълва данните и инициира поръчката, като извършва това от свое име или от името на юридическо лице, от което е упълномощен.

  Получател: Физическо или юридическо лице, което може да е различно от потребителя и което получава поръчаните продукти на адрес, указан от заявителя.

  За да направи поръчка, потребителят трябва да попълни необходимите данни на указаните места.

  Доставката за България се извършва от 1 до 5 работни дни от куриерска фирма "Еконт" и цените са както следва:

  • До всички населени места в България доставките се извършват с куриерска фирма "Еконт" по ценовата им листа, като се ползват 30% отстъпка. Цената се изчислява автоматично при поръчка.
  • Поръчки извън България не изпълняваме!

  Начини на плащане и възстановяване на суми

  Плащане в брой при доставка - наложен платеж

  При доставка на стоката плащате дължимата сума на куриера. 

  Лош Добър