Избор на категория
Вашата количка

ИМИДАСЕКТ ГЕЛ ПРОТИВ ХЛЕБАРКИ

ИМИДАСЕКТ ГЕЛ ПРОТИВ ХЛЕБАРКИ
Не се предлага вече

ИМИДАСЕКТ ГЕЛ ПРОТИВ ХЛЕБАРКИ

13.00 лв.
  Експресна доставка за цялата страна ▪ Доставка на следващия работен ден при поръчка до 17:00 ч. ▪ Всяка пратка пътува с опция преглед и тест

  ИМИДАСЕКТ е готова за употреба инсектицидна примамка за борба с хлебарки.

  Начин на действие: Активното вещество имидаклоприд действа чрез свързване към невроните на насекомите. Това свързване води до смущения в предаването на нервните импулси, което е летално за целевите насекоми. Те разпространяват гела чрез движението си и заразяват останалите хлебарки, което води до отравяне чрез контакт и поглъщане. При нормални условия, капките гел остават активни и с добри качества поне за два месеца. 

  ИМИДАСЕКТ е подходящ за употреба в къщи, апартаменти, кухни, обществени сгради, общински центрове, хотели, търговски помещения, ресторанти, детски градини и други. 

  Преди третиране отстранете всички естествени източници на храна за хлебарките. от района на нападение, за да се стимулира поглъщането на гела. Нанесете гела в нападнатите зони, пътищата на движение на насекомите, както и между хранителни източници, топли и влажни закътани зони(ъгли, пукнатини, въздуховоди, зад цокли, по тръби и др). По време на проверките, проверете третираната област и ако е необходимо, подменете гела на местата, където хлебарките оставят секрети и изпражнения за да привличат другите. Изсъхналия гел трябва да се подмени, за да се запазят вкусовите качества на продукта.

  За да се предпазят птици, домашни животни и бозайници отстранявайте ежедневно умъртвените хлебарки. 

  Продуктът се прилага върху ограничени повърхности, които не се чистят регулярно, например под и зад хладилник, под мивка и евентуални намерени гнезда.

  Пълни инструкции и правила можете да прочетете на опаковката.

  Една опаковка е 5 грама и е достатъчна за третиране на около 15 кв.м.

  Активно вещество: Имидаклоприд

  Лош Добър