Избор на категория
Вашата количка

ДРОЖДИ УНИВЕРСАЛНИ

ДРОЖДИ УНИВЕРСАЛНИ

ДРОЖДИ УНИВЕРСАЛНИ

4.60 лв.
Експресна доставка за цялата страна ▪ Доставка на следващия работен ден при поръчка до 17:00 ч. ▪ Всяка пратка пътува с опция преглед и тест
Разгледайте още: Всичко за виното и ракията

Селекциониран щам дрожди за ферментация при трудни условия, висок алкохолен градус и реферментация

Селекциониран щам дрожди за ферментация при трудни условия, висок алкохолен градус и реферментация за Бели вина, Червени вина и Розе

Съдържание

Дрожди винарски - 20 грама

Приложение

Приложение: Разтворете (рехидратирайте) дрождите в 200 мл хладка (35- 37 C) вода. Разбъркайте и оставете за рехидратиране 15- 20 мин. Адаптирайте закваската (разтворените дрожди) към температурата на материала, като добавите постепенно по малко мъст. Не трябва разликата в температурата на мъстта и закваската да надвишава 10 градуса по време на заквасването. Разтворете активатора в 200 мл мъст и прибавете в общото количество. Добавете закваската към цялото количество материал, като разбърквате старателно. Оптимална температура на ферментация: 15- 30 градуса.

Всички поръчки се обработват в работно време, както следва:

Понеделник - Петък: 09.00ч - 17.00ч с доставка на следващ ден!

Поръчки подадени след 17:00ч се обработват на следващия ден!

Поръчки подадени в интервала: Петък след 17:00ч - Понеделник до 09:00ч се обработват в Понеделник и се изпълняват във Вторник.

Поръчки подадени по време на официални празници се обработват и изпълняват спрямо работното време на "Еконт" и работното време на "Агроаптека Младост"

Използвани термини

Потребител: Лице, което избира продуктите от МАГАЗИНА, попълва данните и инициира поръчката, като извършва това от свое име или от името на юридическо лице, от което е упълномощен.

Получател: Физическо или юридическо лице, което може да е различно от потребителя и което получава поръчаните продукти на адрес, указан от заявителя.

За да направи поръчка, потребителят трябва да попълни необходимите данни на указаните места.

Доставката за България се извършва от 1 до 5 работни дни от куриерска фирма "Еконт" и цените са както следва:

  • До всички населени места в България доставките се извършват с куриерска фирма "Еконт" по ценовата им листа, като се ползват 30% отстъпка. Цената се изчислява автоматично при поръчка.
  • Поръчки извън България не изпълняваме!

Начини на плащане и възстановяване на суми

Плащане в брой при доставка - наложен платеж

При доставка на стоката плащате дължимата сума на куриера. 

Лош Добър