Избор на категория
Вашата количка

ДОМАТИ СИЯНА F1

Семена ДОМАТИ СИЯНА F1 541

Семена ДОМАТИ СИЯНА F1

Експресна доставка за цялата страна ▪ Доставка на следващия работен ден при поръчка до 17:00 ч. ▪ Всяка пратка пътува с опция преглед и тест
Разгледайте още: Зеленчукови семенаДомати

ДОМАТИ СИЯНА F1 са нов Български индетерминантен хибриден сорт, много ранозрели, високо продуктивни, едри, с отлични вкусови качества.

ДОМАТИ СИЯНА F1 са нов Български индетерминантен хибриден сорт, много ранозрели, високо продуктивни, едри, с отлични вкусови качества. Плодовете са плоско-кръгли до кръгли, някои с носле без зелен пръстен около дръжчената ямичка. Едри около 280-350 гр, средно твърди, гладки, непукливи, равномерно червени, без целулоза. Подходящи за ранно и средноранно производство в оранжерии и на открито. Предназначени са за прясна консумация. Устойчив е на тютюнева мозайка, вертицилиум у фузариум.

Съдържание

Опаковка: 50 семена

Приложение

Всички поръчки се обработват в работно време, както следва:

Понеделник - Петък: 09.00ч - 17.00ч с доставка на следващ ден!

Поръчки подадени след 17:00ч се обработват на следващия ден!

Поръчки подадени в интервала: Петък след 17:00ч - Понеделник до 09:00ч се обработват в Понеделник и се изпълняват във Вторник.

Поръчки подадени по време на официални празници се обработват и изпълняват спрямо работното време на "Еконт" и работното време на "Агроаптека Младост"

Използвани термини

Потребител: Лице, което избира продуктите от МАГАЗИНА, попълва данните и инициира поръчката, като извършва това от свое име или от името на юридическо лице, от което е упълномощен.

Получател: Физическо или юридическо лице, което може да е различно от потребителя и което получава поръчаните продукти на адрес, указан от заявителя.

За да направи поръчка, потребителят трябва да попълни необходимите данни на указаните места.

Доставката за България се извършва от 1 до 5 работни дни от куриерска фирма "Еконт" и цените са както следва:

  • До всички населени места в България доставките се извършват с куриерска фирма "Еконт" по ценовата им листа, като се ползват 30% отстъпка. Цената се изчислява автоматично при поръчка.
  • Поръчки извън България не изпълняваме!

Начини на плащане и възстановяване на суми

Плащане в брой при доставка - наложен платеж

При доставка на стоката плащате дължимата сума на куриера. 

Лош Добър