Избор на категория
Вашата количка

ЧЕРВЕН ГРАДИНСКИ БГ

Семена ЧЕРВЕН ГРАДИНСКИ БГ 245

Семена ЧЕРВЕН ГРАДИНСКИ БГ

Експресна доставка за цялата страна ▪ Доставка на следващия работен ден при поръчка до 17:00 ч. ▪ Всяка пратка пътува с опция преглед и тест
Разгледайте още: Зеленчукови семенаДомати

ЧЕРВЕН ГРАДИНСКИ БГ е индетерминантен (високорастящ), директен, средноранозрял до късен сорт домати тип Български Гигант.

Индетерминантен (високорастящ), директен, средноранозрял до късен сорт домати тип Български Гигант. Растенията са много мощно развити, с дебело основно стъбло и буен растеж. При узряване плодовете са интензивно червени плоско-кръгли, оребрени, много едри с тегло от 400г до 800 г, като някои достигат 1-1,5кг, средно твърди, плътни, месести, с типичен аромат, консистенция и автентичен вкус на Българските градинските домати тип Гигант. Сортът е подходящ за отглеждане на открити площи, но се представя добре и в оранжерии. Отглеждане -  на опорна конструкция. Подходящ за прясна консумация.
Срок на засяване: за оранжерии - Януари - Февруари; на открито - Февруари - март
Срок на разсаждане: Март - Април; на открито - Април - Май
Схема на разсаждане: едноредово 80/40см, двуредово 80/60/40см
 

Съдържание

Опаковка - 0,3гр - 90- 100 семена

Приложение

Срок на засяване: за оранжерии - Януари - Февруари; на открито - Февруари - март Срок на разсаждане: Март - Април; на открито - Април - Май Схема на разсаждане: едноредово 80/40см, двуредово 80/60/40см

Всички поръчки се обработват в работно време, както следва:

Понеделник - Петък: 09.00ч - 17.00ч с доставка на следващ ден!

Поръчки подадени след 17:00ч се обработват на следващия ден!

Поръчки подадени в интервала: Петък след 17:00ч - Понеделник до 09:00ч се обработват в Понеделник и се изпълняват във Вторник.

Поръчки подадени по време на официални празници се обработват и изпълняват спрямо работното време на "Еконт" и работното време на "Агроаптека Младост"

Използвани термини

Потребител: Лице, което избира продуктите от МАГАЗИНА, попълва данните и инициира поръчката, като извършва това от свое име или от името на юридическо лице, от което е упълномощен.

Получател: Физическо или юридическо лице, което може да е различно от потребителя и което получава поръчаните продукти на адрес, указан от заявителя.

За да направи поръчка, потребителят трябва да попълни необходимите данни на указаните места.

Доставката за България се извършва от 1 до 5 работни дни от куриерска фирма "Еконт" и цените са както следва:

  • До всички населени места в България доставките се извършват с куриерска фирма "Еконт" по ценовата им листа, като се ползват 30% отстъпка. Цената се изчислява автоматично при поръчка.
  • Поръчки извън България не изпълняваме!

Начини на плащане и възстановяване на суми

Плащане в брой при доставка - наложен платеж

При доставка на стоката плащате дължимата сума на куриера. 

Лош Добър