Избор на категория
Вашата количка

Био кълнове БРОКОЛИ

Био кълнове БРОКОЛИ
✘Изчерпано

БИО СЕМЕНА ЗА КЪЛНОВЕ БРОКОЛИ

4.00 лв.
Експресна доставка за цялата страна ▪ Доставка на следващия работен ден при поръчка до 17:00 ч. ▪ Всяка пратка пътува с опция преглед и тест
Разгледайте още: Семена за кълнове

Био семена от броколи

Кълновете от броколи имат много висока хранителна стойност. Подходящи са за консумация в сурово състояние или като добавка към задушени зеленчуци, сирена, паста и др. Кълновете имат леко пикантен вкус, наподобяващ този на зелето. След покълване трябва да се съхраняват в хладилник в продължение на една седмица.
Начин на употреба: 
Добавете 1-2 супени лъжици семена в сито и ги изплакнете с чиста вода. Измитите семена ги поставете в чиния, до прозорец(на светло) да покълнат. Температурата в помещението не трябва да е по ниска от 20 градуса. Всеки ден мокрете семената, като внимавате да не остава излишна вода, защото ще изгният семената. След 3-7 дни семената ще са готови за консумация. 

Съдържание

Опаковка: 15 грама

Приложение

Начин на употреба:  Добавете 1-2 супени лъжици семена в сито и ги изплакнете с чиста вода. Измитите семена ги поставете в чиния, до прозорец(на светло) да покълнат. Температурата в помещението не трябва да е по ниска от 20 градуса. Всеки ден мокрете семената, като внимавате да не остава излишна вода, защото ще изгният семената. След 5-7 дни семената ще са готови за консумация. 

Лош Добър