Аромат за ракия МУСКАТ СЛИВЕН
Професионални аромати за ракия с вкус на МУСКАТ СЛИВЕН. Подходящи за овкусяване на до 50 литра ракия.
Професионални аромати за ракия с вкус на МУСКАТ СЛИВЕН. Подходящи за овкусяване на до 50 литра ракия.
Овкусяване на 50л ракия или вино:
- Излива се цялото количество есенция в 1л от ракията или виното.
- След 24ч. този един литър се излива в останалите 49л.
За постигане на максимален ефект трябва да преседи още 24ч.
Производител: Givaudan-Швейцария
Овкусяване на 1л. ракия или вино:
Капят се 10-15 капки. Така ароматизираното количество преседява 24ч. за постигане на максимален резултат.
Забележка:
1. Дозировката е определена за 40-42 градуса ракия.
2. За по-високи градуси ракия е необходимо повече есенция за овкусяване.
3. Ароматизирането се извършва при температура на ракията около 18 градуса.(стайна температура)
4. ДОЗИРОВКАТА ЗАВИСИ СЪЩО И ОТ СЕТИВНИТЕ ВЪЗПРИЯТИЯ, ВКУСОВИТЕ ПРЕДПОЧИТАНИЯ И КАЧЕСТВАТА НА РАКИЯТА.
Съдържание
10мл. есенция на пропиленгликолова основа. Запечатано в шишенце с капкомер.Приложение
Овкусяване на 50л ракия или вино: - Излива се цялото количество есенция в 1л от ракията или виното. - След 24ч. този един литър се излива в останалите 49л. За постигане на максимален ефект трябва да преседи още 24ч. Овкусяване на 1л. ракия или вино: Капят се 10-15 капки. Така ароматизираното количество преседява 24ч. за постигане на максимален резултат